خواص عرق کاکوتی برای عادت ماهیانه بانوان و سلامت جنسی

ما در این متن سعی می کنیم به عرق کاکوتی و خواص اون و همچنین انواع کاربردهای اون بپردازیم، تا پایان مطلب ما رو همراهی کنین تا اطلاعات جالبی بدست بیارین.

تا بحال نام آنخ رو شنیدین؟ گیاه کاکوتی در استان خراسان شمالی در میان کرمانج ها و ترک ها به نام آنخ معروفه، گیاهی کوهی و خودروه که در فارسی به کاکوتی معروفه. گیاه کاکوتی به صورت فراوان در کوهستان های شمال خراسان پیدا می شه و خیلی از مردمان این منطقه در بهار اون رو جمع کرده و برای مقاصد مختلفی از اون استفاده می کنن.

گیاه کاکوتی، گیاهی چند سال زی و دارای بوته های پرپشتیه، بلندی این گیاه بین 20 تا 50 سانتی متر بوده و در میان مردمان محلی به کهلیک اُتی (به معنای علف کبک) و یا کلکوتی معروفه. گل های این گاه از لحاظ اندازه کوچک و به رنگ بنفشه، گیاه دارای عطری خوشه که مردم اکثرا اون رو به همراه چای دم میکنن و معتقدن این گیاه طعم خوبی به چایشون می ده.

مصرف این گیاه قدمتی دیرینه داره و در میان مردم به عنوان ادویه ای خوش عطر در غذاها به کار می ره، عطر این گیاه خیلی نزدیک به آویشنه. خیلی از مردم از برگ‌های خشک و خورد شده ی کاکوتی مانند طعم دهنده برای دوغ استفاده می کنن و می گن که اختلالات گوارشی مانند دل درد و دل پیچه رو تا حد زیادی کاهش می ده.

عرق کاکوتی چیه؟

عرق کاکوتی، آب یا عصاره ی خالص حاصل از برگ و گل های گیاه کاکوتیه که با روش تقطیر آب به دست میاد، طبع این عرق در طب سنتی گرمه و تقویت کننده ی اعصاب، ضد انگل، ضد عفونی کننده ی مجاری تنفسی،تقویت دستگاه گوارش، تقویت بینایی و درمان بی خوابیه.

عرق کاکوتی چیه؟

خواص عرق کاکوتی

عرق و گیاه کاکوتی دارای خواص زیادیه، در زیر مهمترین ویژگی و خواص اون رو براتون می نویسیم:

یک مقاله مرتبط و مفید
خواص دمنوش گل پنیرک، قاعدگی و عفونت های زنانه

عرق کاکوتی و سرماخوردگی

عرق کاکوتی سرشار از ترکیبات مغذی و مفید گیاهیه، این عرق بخاطر دارا بودن خواص ضد باکتریایی خیلی قوی می تونه علایم سرماخوردگی رو رفع کنه. از قدیم این گیاه رو به خاطر اینکه جوارح بدن رو گرمتر می کنه مصرف می کردن و معتقد بودن خطر مبتلا شدن به بیماری هایی مانند سرماخوردگی و انواع آنفلونزا رو کاهش می ده.

عرق کاکوتی و عادات ماهیانه ی زنان (قاعدگی)

در درمان گیاهی برای ییماری مربوط به زنان عرق کاکوتی کوهی جایگاه ویژه ای داره، این گیاه به عنوان یک گیاه قاعده آور شناخته شده و می تونه در درمان اختلالات قاعدگی و عادات ماهیانه ی کمک بکنه. حکیمان طب سنتی، گیاه کاکوتی رو یک بادشکن طبیعی نام می برن و مصرف اون رو به خاطر خواص ضد دردی که داره برای درمان کمر درد و دل دردهای شدید حاصل از دوران قاعدگی زنان توصیه می کنن.

عرق کاکوتی و مشکلات گوارشی (نفخ)

عرق گیاه کاکوتی سرشار از خواص ضدالتهابی و آرام بخش طبیعیه که در درمان نفخ شکم، دل پیچه، معده درد و سلامت دستگاه گوارش می تونه موثر باشه. غیر از این ترکیبات گیاه و عصاره ی کاکوتی به دلیل خواص ضد میکروبی که دارن، احتمال ابتلا به زخم های معده رو که از باکتری هلیکو باکتر پیلوری پدید میان رو تا حد زیادی کاهش می ده.

خواص عرق کاکوتی

عرق کاکوتی و اسهال

در گذشته عرق گیاه کاکوتی بیشتر برای درمان اسهال استفاده می شد و خیلی روی بقیه اثرات اون مانور داده نمی شد.؛ ولی بعد بخاطر اینکه مشخص شد کاکوتی دارای خواص ضد عفونی کنندگی قویه و قادره روده رو پاک سازی بکنه واون رو در درمان اسپاسم های روده، مشکلات گرفتگی دستگاه گوارش به کار گرفتن و مشخص شد که این عرق اسهال رو هم می تونه درمان بکنه.

عرق کاکوتی و تقویت جنسی

کاکوتی در طب سنتی یکی از بهترین گیاهان دارویی در زمینه ی تقویت قوای جنسی  مردان در نظر گرفته شده و برای مشکلات ناباروری و ناتوانی های اونا استفاده می شده.

یک مقاله مرتبط و مفید
کاهش دردهای قاعدگی و بهبود خواب + دمنوش بابونه

عرق این گیاه در مطالعاتی که در این زمینه انجام شده نشون داده که با ترکیبات مغذی و قوی ای که داره، مصرفش به درمان ناتوانی جنسی و ناباروری مردان می انجامه. به همین خاطر برای مشکلات جنسی آقایان بصورت سنتی و گاهی هم پزشکی مدرن این گیاه و عرق اون رو تجویز می کنن.

عرق کاکوتی و سلامت پوست

گیاه و فرآورده ای حاصل از کاکوتی دارای ترکیبات آنتی اکسیدانی زیادیه و کارکردهای منفی رادیکال های آزاد روی پوست بدن رو کاهش می ده، اگه بدن به اندازه ی کافی آنتی اکسیدان داشته باشه می تونه خیلی راحت با رادیکال های آزاد مبارزه کرده و اثرات اون رو خنثی کنه. فعالیت رادیکال های آزاد در بدن ممکنه باعث پدید اومدن انواع سرطان، مشکلات پوستی، مشکلات قلبی و … بشه.

در بحث سلامت پوست، عرق و گیاه کاکوتی می تونن نقش مهمی ایفا بکنن، عرق و هم چنین روغن این گیاه رو می شه یکی از بهترین موارد برای پاکسازی پوست از آلودگی ها و بیماری های پوستی نام برد، که در نهایت منجر به روشن شدن پوست بدن به خصوص صورت می شه.

میزان و نحوه ی مصرف عرق کاکوتی

در خصوص مصرف گیاه و عصاره ی کاکوتی توصیه هایی شده که بهتره بر اساس همون توصیه از این گیاه و عرق استفاده کرد. شما می تونین این عرق رو بعد از صرف هر وعده ی غذایی در ترکیب با نصف لیوان آب بنوشین. همچنین اگه به گیاه تازه ی کاکوتی دسترسی دارین، می تونین پش از خشک کردن از اون دمنوش گرفته و به جای چای روزانه تون میل کنین.

میزان و نحوه ی مصرف عرق کاکوتی

مضرات استفاده ی عرق کاکوتی

مصرف عرق گیاه کاکوتی در کل عوارضی نداره، ولی در صورت مصرف بیش از حد می تونه عوارضی ایجاد کنه. گزارشهایی مبنی بر اینکه مصرف کاکوتی در دوران بارداری بر جذب آهن بدن تاثیر می ذاره در دسته. 

یک مقاله مرتبط و مفید
افزایش میل جنسی زنان و مردان با دمنوش، عرقیات و روغن های گیاهی

همچنین ثابت شده کاکوتی یک گیاه قاعده آوره و می تونه در دوران بارداری خطر سقط جنین رو افزایش بده، بنابراین توصیه می شه که خانم های باردار از مصرف زیاد این گیاه و عرق اون خودداری کنن.

  مطالعاتی هم نشون می دن کاکوتی باعث بالا رفتن فشارخون می شه، پس حکیمان توصیه می کنن که افرادی که فشارخون بالا دارن از مصرف زیاد اون بپرهیزن.در حالت کلی می گن که کاکوتی رو نیابد خارج از دوزهای توصیه شده مصرف کرد.

مضرات استفاده ی عرق کاکوتی

خرید عمده عرقیات گیاهی

امروزه به یمن فروشگاه های اینترنتی خرید عرقیات و محصولات مشابه اونا امری ساده و بدون رفت و آمد تلقی می شه، مشتریان گرامی بدون اتلاف وقت و هیچ گونه دردسر می تونن با مراجعه به سایت ما و یا تماس با کارشناسان ما برای سفارش و خرید عمده عرقیات گیاهی مورد نظر خودشون اقدام بکنن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از کوکی ها استفاده می کند.