درمان سنگ کلیه با دمنوش لیمو و به

در این نوشته اطلاعات کاملی درباره ی به و لیمو و همچنین دمنوش به و لیمو در اختیارتون می ذاریم:

بررسی مختصر دمنوش به و لیمو

همیشه هر وقت از تناسب اندام و سلامت بدن حرف به میون میاد، ناخوداگاه به سمت رژیم غذایی و استفاده از سبزیجات و میوه ها می ریم، بخش عمده و مهم یک رژیم غذایی سالم رو میوه ها تشکیل میدن، میوه ها سرشار از مواد و املاح معدنی و ترکیبات مغذی هستن و می تونن سلامت بدن ما رو تضمین کنن.

استفاده از میوه ها به شیوه و روش های گوناگونی انجام میشه، گاهی بصورت خام و یا پخته مصرف می شن، گاهی در ترکیب با میوه ها و گیاهان دارویی دیگه و بر طبق شرایط به طور خورد شده یا پودر هم کاربرد دارن، امروزه تولید میوه ی خشک برای مصرف مانند چیپس و همچنین خورد و پودر کردن برای تهیه ی دمنوش روشی جدید در استفاده از میوه هاس.

یک مقاله مرتبط و مفید
درمان نارسایی مزمن کلیه با دمنوش، عرقیات و روغن های گیاهی

دمنوش ها ساده ترین و در عین حال خالص ترین روش استفاده از گیاهان دارویی و میوه ها به حساب میان، در این بازار داغ رقابت میوه ها به با داشتن خواص زیادی از جمله درمان سرفه، بهبود انواع زخم ها، رفع سخت ادراری، بهبود اختلالات معده، رفع تپش قلب، التهابات چشمی و … قد علم کرده و حرفهایی برای گفتن داره.

دمنوش به از میوه ی طبیعی و خشک شده ی میوه درست شده و ترکیب اون با گیاهان دارویی و میوه های دیگه میتونه طعم دلچسبی ارایه بده، عطر و رایحه ی منحصربفرد به همیشه در صنایع بهداشتی و دارویی مورد توجه بوده و هست.

لیمو یکی دیگه از میوه های خوش بو و معطره، عطر اون دست مایه ی درست شدن بسیاری از اسانس ها و مواد آرایشی بهداشتیه، از قدیم لیمو در بحث غذا و خوراک هم مورد استفاده بوده و بعنوان چاشنی و اسانس به غذاها و سالادها اضافه می شده.

میوه ی خشک شده ی لیمو بصورت درسته و یا خورد و پودر شده برای تهیه ی دمنوش لیمو استفاده میشه و خواصی همچون درمان اسکوربوت (به دلیل داشتن ویتامین C)، رفع ضعف عمومی، بهبود آفتاب سوختگی، درمان مالاریا و بسیاری موارد دیگه رو داراست.

لیمو بخاطر عطر و طعم دلچسبش با انواع گیاهان و میوه های دیگه تناسب داره و میتونه ترکیب جالبی ارائه بده، به هم بخاطر رایحه و طعم بکرش همین خاصیت رو داره و ترکیب لیمو و به غیر از عطر دلچسب میتونه فواید هر دو میوه رو با هم به بدن انتقال بده.

بررسی محتصر دمنوش به و لیمو

خواص دمنوش به و لیمو

دمنوش به از سرطان جلوگیری می کنه.

وجود سطح بالای آنتی اکسیدان هایی همچون فیتون و فنولیک ها، در از بین بردن یا خنثی کردن اثرات رادیکال های آزاد موجود در بدن موثر و با حذف رادیکال های آزاد از ابتلا به انواع سرطان ها جلوگیری می کنن.

یک مقاله مرتبط و مفید
خواص جعفری، عرق و دمنوش جعفری و هر آنچه باید در مورد این گیاه بدانید!

دمنوش به خواص ضد التهابی داره.

دمنوش به سرشار از ویتامین Cیه، ویتامین C خاصیت تقویت سیستم ایمنی بدن رو داره و به درمان شرایط التهابی کمک می کنه.

دمنوش به از پوست مراقبت می کنه.

سطح بالای آنتی اکسیدان و ویتامین های موجود در به برای حفظ سلامت پوست خیلی مفیدن، آنتی اکسیدان ها برای از بین بردن اثرات رادیکالی استفاده می شن و مانع پیری و چروک شدن پوست میشن، آنتی اکسیدان ها با خواصی که دارن چین و چروک ها و لکه های پوستی رو محو و اثرات مضر ماورابنفش رو به صفر می رسونه.

دمنوش به بیماری های چشمی و کبدی رو درمان میکنه.

مصرف مکرر به و دمنوش اون برای افرادی که مشکلات کبدی و چشمی دارن مفیده، در چین دانه های به رو می جوشونن یا خیس میکنن و بصورت موضعی برای شستشوی چشم استفاده یا دم کرده ی اون رو برای التهابات کبدی و گلویی به کار می برن.

دمنوش به خواص ضد میکروبی و ویروسی داره.

دمنوش به بخاطر وجود فنل و ترکیبات فنلیکی سرشار از خصوصیات ضد ویروسیه، این مواد بدن رو در برابر سرماخوردگی و انواع حساسیت ها و عوامل بیماری زا محافظت می کنه.

دمنوش لیمو از سنگ کلیه جلوگیری می کنه.

دمنوش لیمو بخاطر خواص ادرار آوری و همچنین افزایش PH باعث از بین رفتن سموم و حذف انواع سنگ های کلیوی میشه و از ابتلا به سنگ کلیه جلوگیری می کنه.

دمنوش لیمو در فرآیند آبرسانی به بدن نقش مهمی داره.

وقتی بدن ما در حال استراحته، مصرف آب و مایعاتش کم میشه پس هنگام بیدار شدن به آب نیاز مبرم داره، دمنوش لیمو ظرف چند دقیقه پس از نوشیدن بدن انسان رو دوباره آب رسانی می کنه، دمنوش لیمو مایعاتی که به طور مداوم توسط بدن انسان دفع می شن رو دوباره جبران می کنه. این خاصیت دمنوش لیمو می تونه در فصول گرم سال بسیار مفید باشه.

یک مقاله مرتبط و مفید
تاثیر دمنوش به و به لیمو در رفع تنش های روزانه، استرس و التهاب

دمنوش لیمو هضم رو بهبود می بخشه.

دمنوش لیمو به کلیه ها و کبد کمک می کنه تا هماهنگ و یه دست عمل کنن. اسیدهای موجود در لیموترش ترکیباتی مشابه بزاق و اسید هیدروکلریک آبهای گوارشی دارن، اسید سیتریک موجود در لیمو منجر به تولید آنزیمی میشه که به هضم سالم کمک و کبد رو تحریک می کنه.

دمنوش لیمو قند خون رو کنترل می کنه.

قند خون بالا به طور کلی هنگامی رخ می ده که بدن مقادیر زیادی مواد قندی داشته باشه، Hesperidin ترکیبی موجود در لیموئه که می تونه عملکرد آنزیم های تاثیر گذار بر قند خون رو اصلاح کنه، Hesperidin همچنین دارای اثرات کاهش دهنده کلستروله. نوشیدن یک لیوان دمنوش لیمو می تونه به پشتیبانی از عملکرد آنزیم و تثبیت قند خون کمک کنه.

دمنوش لیمو سطح PH رو متعادل می کنه.

نوشیدن روزانه ی دمنوش لیمو به جلوگیری از افزایش اسیدهای بدن انسان؛ از جمله اسید اوریک در مفاصل کمک و مانع از درد و التهابات مفصلی میشه.

اطلاعات درمانی به و لیمو

به حاوی ترکیبات موسیلاژ، سیانوژیک و روغن های فراره، گوشت میوه منبع خوبی از ویتامین A,B, و Cیه، ترکیبات دیگه ای همچون تانن، پکتین و انواع اسیدهای آمینه هم در به موجوده.

لیموی شیرین یا ترش یکی از بهترین منابع ویتامین Cیه، همچنین حاوی ویتامین B6، A، فولیک اسید، منیزیم و پتاسیمه. لیمونن موجود در لیمو موجب واکنش و حل کردن سنگ های صفراوی میشه و اثرات ضد سرطانی نیز داره.

بخش های مورد استفاده به و لیمو

میوه ی به هم بصورت تازه و خشک شده قابل استفاده س، دانه ی میوه رو خشک و آسیاب می کنن و ازش چایی و دمنوش و جوشونده تهیه می کنن. شکوفه ها و برگ درخت به هم قابلیت دارویی داره.

لیمو رو بصورت تازه ازش چاشنی و اسانس می گیرن، خشک می کنن و بصورت چیپس استفاده می کنن، پوست لیمو هم کاربرد خوراکی داره و در مربا و سالاد و غذاهای متنوع استفاده می شه. شیرابه یا آب لیمو هم بصورت فراوان در غذاها و خوراکی ها استفاده میشه.

یک مقاله مرتبط و مفید
آرامش اعصاب و روان با دمنوش به و گل محمدی

کاربرد به و لیمو در طب سنتی و اسلامی

به دارای طبعی سرده، در طب اسلامی برای رفع اختلالات معده، اسهال و استفراغ، بی اشتهایی و سخت ادراری استفاده می شده، مصارف سنتی به هم بیشتر برای رفع اختلالات گوارشی، درد چشم و اسهال بوده.

لیموی شیرین طبعی گرم و لیموی ترش دارای طبع سرده، در طب سنتی و اسلامی لیمو رو برای ضعف عمومی بدن مناسب می دونستن و همچنین در رفع بیماری اسکوربوت، سرماخوردگی، طعم دادن به غذا و درمان مالاریا استفاده می کردن.

نحوه ی استفاده از به و لیمو

به

پودر به رو به آب جوش اضافه میکنن و بعد از صاف کردن محلول لزج مانندش رو در طول روزه طی سه وعده ی غذایی مصرف می کنن. دانه ی کامل به رو به تعداد ۱۰-۸ عدد به ۱۰۰ میلی لیتر آب گرم اضافه و پس از ۲۰ دقیقه محلول موسیلاژی اون رو در وعده های غذایی مصرف می کنن. نصف گوشت میوه ی یک به رو هر روز با غذا بصورت خام یا به عنوان سالاد استفاده کنین.

لیمو

شیرابه، آب لیمو یا دمنوش اون رو روزانه به میزان یک فنجان مصرف کنین. پوست خشک شده ی لیمو رو به نسبت مساوی درون اتانول قرار داده و پس از ۴۸ ساعت به همراه سایر مایعات ۲-۱ میلی لیتر مصرف کنین. روغن فرار لیمو جهت پمادهای موضعی به مقدار کم استفاده می شود.

دمنوش لیمو شیرین

از لیمو و لیمو شیرین برای تهیه دمنوش استفاده می کنن، خواص شکوفه لیمو شیرین بر همگان محرزه و از گذشته برای تهیه دمنوش لیمو شیرین از خود میوه، پوست میوه، شکوفه و همچنین برگ لیمو شیرین استفاده می کنن. خواص شکوفه لیمو شیرین، پوست لیمو، برگ لیمو و دمنوش اون مشابه هم هستند.

مضرات استفاده ی بیش از حد دمنوش به و لیمو

میوه و دمنوش به منع مصرف نداره، در بانوانی که باردار یا شیرده هستن باید با احتیاط مصرف بشه، استفاده ی بیش از حد اون بخاطر ترکیبات سیانوژنیک ممکنه باعث مسمومیت خفیف بشه که خطرناک نیست.

یک مقاله مرتبط و مفید
کنترل وزن با دمنوش خوش طعم سیب و لیمو

لیمو در کل منع مصرف نداره، موارد احتیاط مصرف لیمو برای افرادی که به مرکبات حساسیت و هم چنین کسانی که مبتلا به سنگ کلیوی اگزالات کلسیم هستن قابل توجهه، هر چند مصرف در مقادیر توصیه شده عارضه ای نداره ولی استفاده ی بیش از حد اون عملکرد ویتامین ها در بدن رو مختل می کنه.

نکات کلیدی و مهم درباره ی به و لیمو

  • خوردن به نطفه رو سالم و فرزند رو زیبا می کنه.
  • برای رفع ترک پوست دست و پا از لعاب به بصورت موضعی استفاده کنین.
  • عصاره ی به برای خشکی پوست مفیده و مانند ضد آفتاب عمل می کنه.
  • میوه به رو در شهسوار سنگه می نامند.
  • دانه ی به حاوی سیانیده در حد متعارف اون رو مصرف کنین.
  • هر درخت لیمو در طول سال چیزی حدود ۳۰۰۰ لیمو تولید می کنه.
  • لیمو ترش وقتی از شاخه چیده بشه دیگه نمی رسه، هنگام خرید به رسیده بودن میوه دقت کنین.
  • لیموهای دارای پوست کلفت و اسفنجی کم آب هستن.
  • برای شستن سبزیجاتتون از آب لیمو ترش استفاده کنین.
  • آب لیمو ترش رو با یه سرنگ در مسیر حرکت مورچه ها و حشرات مزاحم بریزین تا از شرون خلاص بشین.

اطلاعات عمومی لیمو و به

به

به درختی کوچک تا حد متوسط که ارتفاعش به ۵ الی ۶ متر میرسه، از تیره ی گلسرخیان و گروه مصرفی ضد التهاباس، دارای برگهای سبز و متناوب که زیر برگها پوشیده از کرک های نمدیه، شکوفه و گل هایش منفرد صورتی رنگ و معطرن، شاخه های درخت هم دارای کرک هستن، درخت به از ۴ تا ۵ سالگی شروع به ثمر دادن میکنه و عمری حدود ۵۰ سال داره.

میوه های به گرد شبیه سیب و در گونه هایی همانند گلابین، رنگ میوه بصورت کال سبز رنگ و هنگام بلوغ زرد طلایی میشه، درخت به با کشت بذر، پیوند زدن و قلمه زدن تکثیر و رشد میکنه، اسم علمی به Cydonia Oblongata و در انگلیسی با نام Quince معروفه و تو فارسی بهش به میگن.

اطلاعات عمومی درباره ی به

لیمو

یک مقاله مرتبط و مفید
دمنوش به برای رفع التهابات تنفسی و ده ها فایده دیگر

لیمو درختی برگریز از تیره ی سدابیان (Rutaceae) و گروه مصرفی ضد التهاباس، درخت لیمو تا ارتفاع ۶ متری رشد میکنه، در برابر آب و هوای سرد از بقیه ی میوه ها و مرکبات آسیب پذیرتره، دارای برگهای سبز روشن، بیضی شکل و نوک تیز همراه با حاشیه های دندان اره ایه.

گل های منفرد ارغوانی یا بصورت خوشه ای در اطراف برگها داره، دو گونه این گیاه لیموی شیرین و ترش تولید می کنه که هر کدوم مشخصه ی مختص به خودشون رو دارن، لیمو ترش دارای مزه ی اسیدی و بوی ترشه، دهان رو جمع و بزاق رو ترشح می کنه، دو نوع لیمو ترش وجود داره که یکی لیمو ترش بیضوی شکل با پوست کلفت و هسته های کمه و بهش لیموی ارکا میگن، و نوع دیگه ش دارای پوستی صاف تر، گردتر و کوچکتر با هسته های بیشتره که به اون لیموی لیسبون میگن.

لیمو شیرین که به اون لیموی مایر هم میگن، شکل گردتری نسبت به لیمو ترش داره و پوست خارجی اون بدون روزنه و زرد رنگه، مزه ای شیرین و نسبت به لیمو ترش اسید کمتری داره. اسم علمی لیمو Citrus Limon، انگلیسیش Lemon و فارسیش لیموئه. از این میوه دمنوش لیمو شیرین درست می کنن که خواص و مزه ی دلپذیری داره.

اطلاعات عمومی درباره ی لیمو

تاریخچه ی کلی و محل رویش به و لیمو

به برای اولین بار در آسیا شناخته شد، در افسانه های یونانی، میگن هلن جنگ تروا رو راه انداخته، چون هلن از پاریس خواست تا به آفرودیت، میوه ی به رو به عنوان جایزه ی مسابقه ی زیبایی بده و این رشوه باعث راه انداختن جنگ تروا شد. آشپزهای قرون وسطایی، به رو از مفیدترین میوه ها می دونستن و اون رو با فلفل، زنجبیل، میخک، دارچین و مغز جوز مصرف می کردن.

 در مهمانی و ضیافت های قرون وسطایی، اشرافیان از خوردن ژله ی به بعنوان دسر لذت می بردن، دسر کوتیناک در فرانسه، کوتوگنا در ایتالیا و کارن د ممبریلو در اسپانیا همگی جزو دسرهای محبوبن، در زمان های تودور و استوارت، مارمالاد به، که در فویل طلا پیچیده شده بود، به عنوان یک آفرودیسیس تلقی می شد.

یک مقاله مرتبط و مفید
خواص عرق لیمو، ویتامین C، گوارش و لاغری

لیموها در قرن اول میلادی در زمان روم باستان به اروپا آمدن، اوایل به عنوان غذا یا ماده ی خوراکی کشت نمی شد و صرفا به عنوان یه گیاه تزیینی بهش نگاه می کردن، اعراب در قرن یازدهم در معامله با اسپانیایی ها لیمو رو به اسپانیا انتقال دادن، بعد از اون در مناطق مدیترانه کشت اون رونق گرفت، صلیبیون لیمو رو در سراسر اروپا منتشر کردن.

معرفی لیمو در آمریکا توسط کریستف کلمب در سال ۱۴۹۳ انجام گرفت و تا الان بطور عمده برای خوراک و مصارف دارویی مورد استفاده س، تا قرن ۱۸ و ۱۹ در فلوریدا و کالیفرنیا بصورت گسترده لیمو کاشت می شده و در پخت و پز به عنوان چاشنی استفاده می شده.

محل رویش به و لیمو

درخت به بومی آسیاس، به روایتی بومی قفقاز امروزیه، البته در مناطق با آب و هوایی نیمه گرمسیری، مانند بخش هایی از مکزیک و آمریکای لاتین، جایی که میوه های برگریز مانند سیب خیلی رونق ندارن، به ویژه در مناطق آب و هوایی نیمه گرمسیری بسیار محبوب و پر طرفداره. در ایران تولید به رونق خاصی داره و در شهرهای آذربایجان، لاهیجان، دلیجان، رودسر و رامسر بصورت گسترده کشت و تولید میشه.

منشا و خاستگاه لیمو همیشه پر رمز و راز و با تردید همراه بوده، با این حال میگن که این درخت بومی جنوب چین و به طور کلی آسیای جنوب شرقیه، امروزه در اکثر نقاط جهان کشت می شه و کشورهایی چون هند، مکزیک، اسپانیا، برزیل و آرژانتین در تولید و کشت لیمو در دنیا حرف برای گفتن دارن. در ایران هم لیمو در برخی نقاط بصورت کاشته یا پرورشی یافت میشه.

خرید عمده دمنوش های گیاهی

در بحث تهیه و خرید دمنوش گیاهی، باید به این نکته توجه داشته باشین که چه گیاهانی رو به عنوان دمنوش می خرید و آیا واقعا خالص و سودمند هستن یا نه؟ با خرید عمده دمنوش های گیاهی و میوه ای از مجموعه ی ما می تونین اطمینان داشته باشین که کل دمنوش های تولیدی دارای خلوص و کیفیت بالایی هستن. برای سفارش هر گونه دمنوش با ما در ارتباط باشین.

یک مقاله مرتبط و مفید
آشنایی با دمنوش سیب، به و گل محمدی برای سلامت قلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از کوکی ها استفاده می کند.