خرید قارچ صدفی

برای خرید قارچ صدفی با قیمت مناسب با ما در تماس باشید. ما در کارگاه های قارچ خراسان جنوبی، بهترین قارچ های صدفی را پرورش می دهیم که می تواند نیازهای شما را در بازار تامین کند، همچنین می توانیم قارچ ها را به صورت انبوه و فله ای در بهترین حالت بهداشتی برایتان ارسال کنیم، قیمت ارزانتر ما نسبت به بازار موجود به دلیل هزینه های کمتر ما در خراسان جنوبی است.

با افزايش روز افزون جمعیت و گرانی پروتئین های حیوانی، مسئله غذا در آينده ي نزديك يكي از مهمترين مسايل كشور ما خواهد بود. تاريخچه مصرف قارچهاي خوراكي به عنوان غذا و دارو به زمانهاي بسيار دور بر مي گردد و حتي انسان هاي نخستين از خواص ويژه قارچ ها اطلاع داشته اند. قارچ ها موجوداتی هستند كه كلروفيل ندارند. ولي به علت بالا بودن پروتئين مي توانند با گوشت برابري كند.

چرا باید قارچ صدفی پرورش دهیم؟

تولید پروتئین بسیار گران است. راندمان تولید بالا و دوره کشت کوتاه قارچ های خوراکی، دال بر جنبه اقتصادی بسیار مهم آن است. محصولی غنی از پروتئین، کلسیم و اسیدهای آمینه برای سلامتی انسان ضروری است.
میزان پروتئین قارچ صدفی حدود 22 تا 27 درصد وزن خشک و 3 تا 4 درصد وزن ترآن است.
میزان چربی موجود در قارچ 1 درصد وزن خشک و 1/0 تا 3/0 درصد وزن تر آن می باشد، که این چربی
شامل اسیدهای چرب ضروری و غیر اشباع است.
میزان املاح در قارچ ها 1 درصد وزن تر آن می باشد، که شامل پتاسیم، فسفر، منیزیم، کلسیم، آهن و مقداری
روی است.
قارچها این قابلیت را دارند که با فعالیت آنزیمی خود از مواد با ارزش غذایی کم، نظیر کاه و کلش، ماده غذایی
با ارزش بالاتر تهیه کنند.

یک مقاله مرتبط و مفید
قارچ جانشین ساده و سالم برای انواع گوشت

خواص و فواید قارچ صدفی

90تا 95 درصد قارچ را آب تشکیل می‎‌دهد در آب موجود قارچ حدود 1 گرم املاح و مواد معدنی وجود دارد تقریباً 3 تا 6 گرم پروتئین در ماده خشک قارچ وجود دارد که 70 تا 80 درصد این پروتئین قابل جذب است قارچ خوردنی سرشار از ویتامین های ب و املاح معدنی از قبیل کلسیم، آهن و فسفر می باشد با مصرف قارچ خوراکی تازه حدود نیاز روزانه افراد بالغ به ویتامین های محلول در آب تامین می‌شود.

به علت اينكه قارچ مواد قندي پاييني دارد براي افراد ديابتي تجويز مي‌گردد و به علت اينكه فاقد كلسترول مي‌باشد، همچنین براي افرادي كه كلسترول خون بالايي دارند تجويز مي‌گردد. قارچ ضد سرطان بوده و روي كليه و كبد تأثير مطلوب دارد.

افرادي كه مبتلا به بيماري كليه و روده، ورم مفاصل، اسيد اوريك در خون و یا نقرص هستند، مصرف قارچ براي آنها مفيد مي باشد.

قارچ صدفی چیست؟

یکی از انواع قارچ های تجزیه کننده قارچ صدفی است. این قارچ می تواند سلولز و لیگنین گیاهان را تجزیه کرده و از آن ها دوباره استفاده کند. قارچ صدفی بدون هیچ دخالت و واسطه ای می تواند مواد مورد نیاز برای رشد خودش را تهیه کند.

قارچ صدفی چیست؟

این نوع از قارچ آنقدر با محیط و انواع شریط سازگار است که به راحتی می تواند رشد کند، قارچ صدفی می تواند به طور مستقیم بر روی کاه و کلش رشد کند و میسلیوم های آن با قدرت و سرعت بالا گسترش می یابد. جالب است بدانید که از همین مواد ساده، می توانند پروتئین مورد نیاز ما را تامین کنند.

قارچ صدفی چگونه تولید می‌شود؟

قارچ های صدفی در کشور ما به صورت سنتی و صنعتی کشت می شود. بهترین ماده برای بستر کشت این قارچ کاه و کلش گندم یا برنج است که در کشور ما به صورت فراوان یافت می شود.

ساقه های گندم در ابعاد ۵ تا ۷ سانتی متر، به مدت ۸ ساعت در آب خیسانده می شود. سپس در گونی های پلاستیکی ریخته شده و به وسیله آب جوش به مدت ۴۵ دقیقه پاستوریزه می گردد.

یک مقاله مرتبط و مفید
قارچ جانشین ساده و سالم برای انواع گوشت

پس از خنک شدن آنها را در کیسه های خیاری به همراه بذر قارچ مخلوط نموده و در سالن کشت یا گلخانه آویزان می نمایند. بعد از آن که بذرها کمی حرکت کردند و رشته های پنبه ای سفید رنگ ظاهر شدند، کیسه ها را با تیغ تمیزی در حدود ۲ سانتیمتر شکاف می دهند.۱۰ الی ۱۵ روز بعد میسلیوم ها کاملاً رشد می کنند، به نحوی که رنگ زرد ساقه های گندم دیگر معلوم نخواهد بود.

حالا تعداد تیغ ها را بیشتر می کنند تا اندام های اولیه قارچ یا سر سنجاقی ها ظاهر شوند. در واقع در این مرحله رشد رویشی قارچ متوقف و وارد فاز زایشی می گردد. به تدریج سرسنجاقی ها رشد می کنند و شکل اصلی قارچ کاملا ظاهر می شود.

قارچ صدفی چگونه تولید می‌شود؟

در سالن باید بصورت کامل پارامترهای رشد قارچ را آماده کرد. قارچ صدفی به رطوبت ۹۰-۸۵٪  برای رشد احتیاج دارد، به طوری که در سالن بخاطر رطوبت مه ایجاد شود. اکنون رطوبت را به وسیله آب پاشی و در سالن های صنعتی با استفاده از دستگاه های مه پاش آماده می کنند.

از دیگر فاکتورهای رشد قارچ دمای محیط است، دمای مناسب برای قارچ صدفی ۲۸-۲۲ درجه سانتیگراد تلقی می شود. این قارچ به نور احتیاج دارد، اما نور مستقیم خورشید برای آن ضرر دارد. تهویه هوا نیز عامل مهمی برای رشد قارچ است.

قارچ صدفی در هنگام تنفس دی اکسید کربن تولید می کند، که با فعالیت قارچ مقدار آن در محیط بسته سالن افزایش پیدا می کند که این گاز برای رشد اندام های اولیه قارچ و تبدیل آن به میوه کامل مضر است. پس لازمه رشد کامل و تشکیل میوه ای با ظاهر زیبا تهویه شبانه روزی محیط است.

تولید قارچ صدفی

قارچ های صدفی که به پلوروتوس هم معروف هستند، بر روی چوب های پوسیده، خاک حاصل از اره، ضایعات کاغذی، کنجاله سویا، آب باقی مانده از آسیاب زیتون، تفاله ی قهوه، برگ درخت خرما، کنجاله پنبه و حتی مقوا رشد می کنند.

تولید قارچ صدفی

همانطور که می دانیم در فرآیند تولید قارچ های صدفی از هیچ نوع ماده شیمیایی استفاده نمی شود، پس به عنوان یک محصول تولید زیستی در جهان شهرت دارد و تولید آن نیز روز به روز افزایش می یابد. تاکنون ۲۵ گونه از قارچ صدفی شناسایی شده است که هیچ کدام سمی نیستند و اکثر گونه ها برای تغذیه و خوراک استفاده می شوند.

یک مقاله مرتبط و مفید
قارچ جانشین ساده و سالم برای انواع گوشت

البته در دنیا چند نوع دیگه از قارچ های صدفی کشف شده اند که معمولاً غیر خوراکی هستند، به این دلیل که معده انسان قابلیت هضم آنها را ندارد.

انواع قارچ صدفی

قارچ صدفی گونه و انواع مختلفی دارد که در سراسر دنیا کشت و تولید می شود:

قارچ صدفی استخوانی (Pleurotus ostreatus)

قارچ صدفی استخوانی رایج ترین نوع قارچ های صدفی در دنیا و به ویژه در آمریکای شمالی است. این قارچ طعمی کمی شیرین و چوبی دارند، اما نسبت به بقیه ی قارچ ها ملایم تر و لطیف تر هستند.

قارچ صدفی استخوانی

قارچ صدفی آبی(Pleurotus ostreatus var. columbinus)

برخلاف بقیه ی قارچ های صدفی که رنگهای طلایی و صورتی و …. دارند، صدفی آبی رنگ خاکستری مایل به آبی ملایم دارد. آنها دارای کلاهک های تیره و آبشش های کم رنگ هستند و می تواند ظاهر زیبایی را از خود نشان می دهد.

قارچ صدفی آبی

قارچ صدفی آبالون Pleurotus cystidiosus

این نوع قارچ، قارچی با کلاهکی به رنگ سفید تا قهوه ای روشن است که به طور گسترده در تایوان مورد کشت و تولید قرار می گیرد. این قارچ بوی تندی دارد و تحت عنوان قارچ تابستانه شناخته شده است.

قارچ صدفی آبالون

قارچ صدفی طلایی (Pleurotus citrinopileatus)

همانطور که از نام این قارچ انتظار می رود، رنگ این قارچ طلایی یا زرد روشن است. آنها طعم پیچیده و معطرتری نسبت به بقیه ی قارچ های صدفی دارند.

قارچ صدفی طلایی

قارچ صدفی، درخت صدف فلوریدا Pleurotus florida

این نوع قارچ شکلی با کلاهک سفید رنگ دارد که اولین بار در مناطق نیمه گرمسیری فلوریدای آمریکا دیده و ثبت گردید. این قارچ از نظر شکل ظاهری شبیه گونه صدف درخت است با این تفاوت که اولاً اندازه آن کوچک تر است، ثانیاً می تواند دمای بالا را تحمل کند و ثالثاً در مقایسه با گونه صدف درخت، محصول بیشتری می دهد.

قارچ صدفی، درخت صدف فلوریدا

قارچ صدفی صورتی (Pleurotus salmoneo stramineus)

قارچ صدفی صورتی دارای رنگ صورتی روشن و ظاهری زشت تر نسبت به بقیه قارچ ها است. رنگ صورتی آن هنگام پختن از بین می رود. این نوع قارچ معمولاً نسبت به بقیه چوبی تر و سفت تر هستند.

قارچ صدفی صورتی

قارچ صدفی دینگری Pleurotus sajor-kaju

این نوع قارچی با کلاهکی به رنگ خاکستری تا قهوه ای است که بومی هند است. مهم ترین مشخصه های آن، رشد آسان، باردهی عالی و شکل و مزه خوب آن است.

قارچ صدفی دینگری

قارچ صدفی ققنوس (Pleurotus pulmonarius)

این نوع از قارچ های صدفی از نظر ظاهری بسیار شبیه به قارچ صدفی استخوانی است، البته کلاهک آن معمولاً از لحاظ سایز کوچکتر و رنگی کم رنگ تر هستند و اغلب با ساقه ی طولانی تر رشد می کنند. این نوع قارچ هوای گرم را ترجیح می دهد و اکثراً در اواخر تابستان رشد می کند.

قارچ صدفی ققنوس

قارچ صدفی درخت صدف Pleurotus osteratus ( Jacquin Ex Fries ) Kummer

این نوع قارچ بر روی درختان و از نوع درختان سخت چوب یافت می شود. اسامی دیگر آن عبارتند از: قارچ صدفی، تپه صدفی، صدف درخت، قارچ حصیری و.…

یک مقاله مرتبط و مفید
قارچ جانشین ساده و سالم برای انواع گوشت

ارقام مختلفی از این قارچ وجود دارد که در رنگ با یکدیگر متفاوتند و رنگ آن ها بستگی به نژاد و حرارت محیط دارد. این قارچ کلاهک نازکی دارد و در کل در مناطق معتدل و در جنگل های گرمسیری جهان گسترش می یابد.

قارچ صدفی درخت صدف

قارچ صدفی شاه صدف (Pleurotus eryngii)

صدفی پادشاه بزرگترین نوع قارچ صدفی است و از نظر ظاهری بسیار متفاوت تر از بقیه ی قارچ ها است. این نوع قارچ شکلی متمایز دارد و با ساقه های سفید و ضخیم گوشتی و کلاه های برنزه رنگ رشد می کنند.

قارچ صدفی شاه صدف

کاربرد قارچ صدفی

قارچ ها استفاده و کاربردهای گوناگونی دارند که همه کم و بیش از آن مطلع هستیم. تاریخچه استفاده از قارچ صدفی به کشورهای آسیای شرقی باز می گردد. از سالیان دراز قارچ صدفی در کشور چین مورد استفاده قرار می گرفته است و این کشور یکی از بزرگترین کشورهای تولید کننده و صادر کننده قارچ صدفی در کل جهان به شمار می آید.

تحقیقات و مطالعات اخیر بر روی قارچ ها نشان داده است عصاره استخراج شده از قارچ های صدفی در درمان بسیاری از بیماریها و مشکلات پزشکی کاربرد فراوانی دارد. برای قارچ صدفی می توانیم کاربردهایی شامل موارد زیر نام ببریم:

  • استفاده از قارچ صدفی جهت کاهش کلسترول خون
  • استفاده از قارچ صدفی در پیشگیری و درمان سرطان
  • استفاده از قارچ صدفی جهت افزایش قدرت سیستم ایمنی
  • استفاده از قارچ صدفی در پیشگیری و درمان یبوست
  • استفاده از قارچ صدفی برای کاهش خستگی و کم حوصلگی

کارگاه تولید قارچ صدفی

خرید و تهیه زمین برای تولید و پرورش محصولات کشاورزی ممکن است به عنوان عامل محدودکننده در
بسیاری از مناطق باشد. ولی برای پرورش قارچ عامل محدودکننده به حساب نمی آید.

زیرا برای پرورش قارچ خوراکی، می توان از فضاهای کوچک و محدود نظیر پوششهای پلاستیکی، زمین های بالاستفاده برای کشاورزی، زیرزمین، آغل، معادن متروکه، تونلها، غارها و هر مکان سربسته ای استفاده نمود و با کشت چند طبقه می توان از فضای محل کشت به نحو مطلوبی استفاده کرد.

یک مقاله مرتبط و مفید
قارچ جانشین ساده و سالم برای انواع گوشت

عمل پرورش قارچ در گذشته در معادن متروکه و غارها صورت می گرفت. امروزه نیز با تجهیز هر مکان دارای سقف می توان به کشت و پرورش قارچ به شرط ایجاد حرارت و رطوبت یکنواخت در طول سال پرداخت، در حالت کلی، فضای مورد نیاز برای پرورش قارچ در مقایسه با فضای مورد نیاز برای سایر محصولات کشاورزی بسیار کم می باشد.

برای پرورش قارچ صدفی در مرحله ی اول نیاز به بستر سازی و تعیین مکان دارید. بستر سازی در محیط های بسته انجام می شود. کاشت قارچ صدفی را می توانید در بسیاری از محیط ها به شرط پوشش سقفی انجام دهید. البته در کنار این مکان ها باید از ویژگی های دیگری نیز بهره مند شد. 

تکثیر قارچ صدفی نسبت با سایر قارچ ها ارزان تر بوده و بنابراین بسیار مقرون به صرفه و اقتصادی است. برای تولید قارچ های صدفی باید امکانات زیادی را فراهم آورید. این موضوع شما را به رشد بهینه و مطلوب گیاه قارچ خواهد رساند.

بسترسازی: قدم نخست برای پرورش قارچ صدفی تهیه بستر کشت است. برای این بسترسازی از موادی مانند بقایای محصولات کشاورزی، بوته پنبه، خاک اره، کاه، چوب های جنگلی، بوته زیتون، کلش غلات، علف های هرز و …اسفاده می شود. البته بهترین بسترسازی با کلش غلاتی چون جو، گندم و ذرت و البته کاه انجام می گیرد.

آماده سازی سالن پرورش: برای تهیه محیط کشت، یک کارگاه مناسب با دیوار و کف سیمانی انتخاب کنید. رطوبت در این کارگاه باید در همه جا وجود داشته باشد. ضمن اینکه دیوارهای آن با نایلون یا پلاستیک پوشش داده شده باشد. کف سالن باید از شیب مناسب برخوردار باشد. این مسئله برای روان شدن آب اضافی به سمت چاه منظور می گردد.

ضدعفونی کردن: برای از بین بردن میکروب و آلودگی ها باید مواد بسترسازی با بخار داغ ضدعفونی شوند. برای این کار از بشکه مخصوص استفاده کنید. این بشکه دارای یک شیر تخلیه است. درون بشکه آب بریزید و آن گاه یک چهارپایه برای گذاشتن صافی کلش غلات و کاه در داخل بشکه بگذارید.

یک مقاله مرتبط و مفید
قارچ جانشین ساده و سالم برای انواع گوشت

تأسیس کارگاه قارچ صدفی

برای تولید و پرورش قارچ های صدفی به یک سالن نیاز است که اندازه آن بسته به میزان تولید قارچ متفاوت خواهد بود. اما به طور میانگین، یک سالن 40 متری برای پرورش پنج تن قارچ کفایت می کند، علاوه بر فضایی برای تولید، نیاز به اقداماتی از جمله عایق کاری سالن برای جلوگیری از اتلاف گرما و سرما، قفسه‌بندی و … است.

پس از تهیه تجهیزات، باید موارد ذیل به ترتیب اجرایی شود:

  1. ضدعفونی کردن سالن
  2. ورود کمپوست به سالن و چیدن آن در قفسه ها
  3. میسلیوم رانی* (پنجه دوانی)
  4. بریدن کیسه های روی بلوک‌ها و تخته کوبی (تخت کوبی)
  5. خاکدهی و آبیاری خاک
  6. انداختن روزنامه روی بستر و مرطوب نگه داشتن آنها
  7. رافلینگ (پنجه کشی)
  8. برداشتن روزنامه ها و شوکدهی روز اول
  9. شوکدهی روز دوم
  10. شوکدهی روز سوم
  11. فلش یک (اولین محصول دهی)
  12. فلش دو (دومین محصول دهی)
  13. فلش سه (سومین محصول دهی)
  14. تخلیه کمپوست و نظافت

* تعریف اصطلاح میلیسیوم رانی در مرحله سوم؛ میسلیوم به تارهای نازک و سفیدی گفته می شود که از بذر قارچ رشد می کند ودر تمامی کمپوست حرکت کرده و آن را بعد از مدتی یکدست سفید می کند.

در مرحله 4 که تخته کولی یا تخت کوبی است، کیسه های روی کمپوست ها را می بریم و سطح روی بلوک های کمپوست را می کنیم و با یک تخته یا ماله بنایی دوباره آنها را صاف می کنیم. 

در مرحله 5 ، بعد از اینکه کمپوست کامل با میسلیوم سفید شد روی آن را با لایه ای از خاک مخصوص به نام پیت به ضخامت 4 سانتیمتر می پوشانیم که قارچ درون این لایه خاک رشد می کند.

در مرحله 7 که رافلینگ نام دارد، عمل پنجه کشی یا شخم زدن خاک انجام می شود به صورتی که میسلیوم هایی که در خاک رشد کرده اند به هم بخورند تا در آینده قارچ ها یکنواخت رشد کنند.

یک مقاله مرتبط و مفید
قارچ جانشین ساده و سالم برای انواع گوشت

قارچ صدفی بهداشتی

پرورش قارچ های خوراکی باید در محیطی کاملا بهداشتی و ضد عفونی شده انجام گیرد. جهت انجام این کار علاوه بر تمیز کردن فضای سالن ها و محیط اطراف، باید تمامی مواد زائد مانند مواد کپک زده و آلوده حذف گردند.

همچنین اطراف سالن های پرورش قارچ آهک پاشیده و در جلوی درب ورودی حوضچه حاوی آب، آهک و یا مواد ضد عفونی تعبیه شود تا کلیه افراد قبل از ورود، کفش های خود را ضد عفونی کنند.

 آهک: ساده ترین و ارزان ترین ماده ضد عفونی کننده محسوب می شود که با آن می توان تمامی کف و در صورت امکان دیواره های اطاق کشت را با دوغاب تهیه شده با آهک و آب ضد عفونی کرد.

همچنین از محلول بوردو (مخلوطی از سولفات مس، آهک و آب) که دارای قدرت ضد عفونی بالایی می باشد استفاده کرد ولی باید توجه داشت که این ماده (بوردو) بر روی وسایل فلزی اثر خورندگی دارد.

 محلول وایتکس: حاوی ماده هیپو کلریت سدیم بوده و معمولا با غلظت 5%  عرضه می گردد. جهت ضد عفونی محل و وسایل کار، فرم تجاری آن باید با آب به نسبت 1 به ۱۰ رقیق شود.

محلول فرمالین: ماده ای سمی و خطر ناک است که بصورت ۴۰-۳۵٪ عرضه می شود. فرم تجاری آن را به نسبت ۷-۵ درصد با آب رقیق نموده و محلول های مورد نظر را ضد عفونی می کنند.

در مکان کاملا بسته ( هنگام کار بهتر است درجه حرارت بالاتر از ۳۰ درجه سانتیگراد باشد) گاز متصاعد شده و محیط ضد عفونی می شود. همچنین می توان از مخلوط پرمنگنات پتاسیم و فرمالین استفاده کرد.

سفارش قارچ صدفی

در هنگام سفارش و خرید قارچ های صدفی، باید به بهداشتی بودن و موارد نظافتی دقت کرد. غیر از این مورد، مورد مهم می تواند ارتباط گرفتن مشتری به صورت مستقیم با کارگاه و تولیدکنندگان قارچ باشد، مشتری از این راه می تواند مقادیر مورد نظر خودش را با قیمت ارزانتر و قابل قبول تری خریداری کند.

یک مقاله مرتبط و مفید
قارچ جانشین ساده و سالم برای انواع گوشت

برای سفارش قارچ صدفی در مقادیر و بسته بندی مورد نظرتان می توانید هم بصورت تلفنی و هم اینترنتی سفارش خود را ثبت کرده و با قیمت و کیفیت بهتری از خرید خودتان اقدام نمایید. تماس با مشاورین و کارشناسان ما می تواند شما را در خریدی هرچه بهتر یاری نماید.

خرید قارچ فله

همیشه با خرید از کارگاه و تولیدکنندگان معتبر، می توانید از کیفیت و بهداشتی بودن محصول مورد نظرتان اطمینان حاصل کنید.

با ثبت درخواست در سایت ما مشتری می تواند از نقاط دور و نزدیک قارچ صدفی موجود در بازار را بصورت کاملا ارگانیک با کیفیتی عالی، همچنین بدون واسطه بصورت عمده در مقادیر بسته بندی شده و یا حتی بصورت فله خریداری کرده و از خریدی مطمئن و مناسب رضایت داشته باشد.

خرید قارچ فله

فروش قارچ صدفی

امروزه غیر از خرید از بازارهای سنتی و رایج در بازار، فروش اینترنتی و مجازی وسایل و مایحتاج روزانه طرفداران زیادی پیدا کرده است. در این میان سفارش و خرید و فروش قارچ های صدفی موجب شده است تا اکثر مشتریان بتوانند بصورت مستقیم با تولید کننده اصلی ارتباط گرفته و محصول مورد نظر خود را سفارش دهند.

این شیوه خرید علاوه بر اینکه از قیمت تمام شده کم می کند، هم چنین در روند خرید محصول نیز سهولت ایجاد کرده است مشتریانی که انواع قارچ های صدفی را درخواست دارند همواره می توانند با مشاور فروش مراکز ارتباط حاصل نمایند.

فروش قارچ صدفی

قارچ صدفی ارزان‌قیمت

قارچ های صدفی به دلیل اینکه از ابزارهای کم خرج تری برای تولید استفاده می کند، به نسبت قیمت ارزانتری از قارچ های دکمه ای دارد. قارچ های صدفی را می توان به سادگی تولید کرد و به فروش رساند.

لیست قیمت قارچ صدفی

برای قیمت گرفتن، با ما در تماس باشید.

19 دیدگاه برای “خرید قارچ صدفی

  1. اسماعیل گفته:

    با سلام ممنونم از اطلاعاتی که در سایت گذاشتید.بسیار عالی بود ..اما بنده در حدود ۲۰سال پیش قارچ صدفی را به صورت سنتی پرورش میدادم..اما بنا به دلایلی دیگه منصرف شدم .ولی الان خیلی دوست دارم این کار را ادامه بدم اما برای فروش آن مردد هستم نمیدونم موفق میشم یا نه فقط مشکل بازار فروش دارم لطفا جهت فروش اگه راهنمایی کنید ممنونم

  2. محمد گفته:

    سلام من تولید کننده قارچ صدفی هستم که به تازگی شروع به این فعالیت کردم. دنبال خریدار عمده هستم هر ماه میتونم تا حدود 450 کیلو تولید کنم. 09198554213

  3. علیرضا گفته:

    سلام
    رستوران دارم دنبال تامین کننده قارچ صدفی در مازندران میگردم.ترجیها شهر نور باشه یا اگه نبود برام بییاره با تشکر شماره تماس09370017079 بهشتی

  4. بهلکه گفته:

    من دوست دارم قارچ صدفی پرورش بدهم ولی خریدار ندارم چند سال پیش انجام دادم به دلیل نبود خریدار کنار گذاشتم

  5. مرادی گفته:

    سلام تولید کننده قارچ و بذر قارچ صدفی هستم ارسال به تمام نقاط ایران شماره تماس : 09374586447

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از کوکی ها استفاده می کند.