خرید میوه خشک عمده و جزئی

فروش عمده با تضمین بهترین کیفیت و قیمت نیز موجود است، برای خرید میوه خشک از دایره سبز رنگ پایین اقدام کنید.

اگر برای میوه خشک ، بسته بندی آن، صادرات آن، قصد خرید انبوه دارید، به جای درستی آمده اید، ما در کارگاه های بزرگی که در استان خراسان جنوبی داریم، می توانیم نیازهای شما را برطرف کنیم، کافی است با ما در تماس باشید.

ما بهترین کیفیت، بهداشتی ترین حالت و به صرفه ترین قیمت را برایتان آماده کرده ایم. به دلیل هزینه های پایین سرمایه گذاری در استان خراسان جنوبی، هزینه تمام شده ما کمتر بوده و قیمت به صرفه تری را می توانیم به شما پیشنهاد دهیم.

اگر می خواهید در مورد ما، روند کاری و لیست قیمت بیشتر بدانید

کافی است اینجا کلیک کنید.

در این متن می خواهیم مواردی درباره ی میوه خشک ، چگونگی تولید و اطلاعاتی کامل درباره ی آن بدهیم تا پایان نوشته با ما همراه باشید.

نگه‌داری و حفظ میوه‌ی تازه همیشه امکان پذیر نیست و هر کدام از میوه ها فصل و زمان مختص به خودشان را دارند. به همین خاطر انسان همواره دنبال روشی برای نگه‌داری طولانی‌ مدت میوه‌ها بوده است. از روزگاران گذشته مردم برای نگه‌داری میوه‌ها از روش هایی همچون خشک کردن، مربا کردن، در شکر نگه‌داری کردن استفاده می‌کرده‌اند.

میوه خشک

امروزه با اختراع و درست شدن وسایلی مانند یخچال و فریزر امکان نگه داری میوه ها در فریزر هم فراهم شده است ولی شکل ظاهری بسیاری از میوه ها هنگام منجمد کردن جالب نبوده و تا حدی کیفیت میوه از دست می رود. بنابراین خشک کردن میوه ها فارغ از اینکه آب آن تبخیر و مقداری از املاح آن از دست می رود روش مناسبی برای نگه داری طولانی مدت میوه محسوب می شود.

یک مقاله مرتبط و مفید
خواص کیوی خشک، نحوه تهیه و کاربردهای کیوی خشک

میوه خشک چیست؟

میوه خشک شده، میوه ای است که تقریبا تمام محتوای آب آن بوسیله ی روش های خشک کردن از دست رفته است. در طول این فرآیند میوه کوچک و متراکم شده و محصول باقی مانده میوه ای خشک و پر انرژی خواهد بود.

 رایج ترین نوع میوه خشک کشمش است و به دنبال آن خرما، آلو، انجیر و زردآلو در رده های بعدی قرار می گیرند. در زبان انگلیسی میوه خشک به Dried Fruit مشهور است.

میوه خشک چیست؟

میوه خشک چگونه تولید می‌شود؟

تولید کردن میوه های خشک و استفاده از آنها قدمتی طولانی دارد. در زمانهای گذشته، مردم میوه‌های تابستانی را خشک و به عنوان آذوقه برای زمستانشان نگهداری می‌کردند.

با خشک ‌کردن انواع میوه ها دانسته یا ندانسته، PH میوه ها را پایین می آوردند و طول مدت ماندگاری آنها را بالا می‌بردند. خرما،‌ انگور، زردآلو، انجیر، سیب، هلو و حتی گلابی، از جمله میوه هایی بودند که مردم در گذشته خشک می کردند.

میوه خشک چگونه تولید می‌شود؟

در حالت کلی می توان طرز تهیه چیپس میوه یا میوه خشک را با توجه به نوع تجهیزات و نوع میوه به روش های زیر دسته بندی کرد. البته نباید این نکته را فراموش کنیم که هرکدام از شیوه ها برای دسته ای از میوه ها مناسب تر می با شند.

روش سنتی  :

خشک کردن در آفتاب

روش خانگی :

با استفاده از بخاری و یا شوفاژ

خشک کردن با استفاده از فر

خشک کردن بوسیله دستگاه خشک کن

روش صنعتی:

با استفاده از تجهیزات تخصصی

اسلایس و تکه کردن با دستگاه اسلایسر

خشک کردن در دستگاه

روش های خشک کردن میوه

تولید میوه خشک

برای تولید میوه خشک می‌توان با توجه به ظرفیت و حجم تولیدی که می خواهیم اقدام کنیم. اگر می خواهید میوه خشک را به روش خانگی و در خانه انجام دهید نیازی به هزینه کردن و آماده سازی مکان ندارید. با همان وسایل موجود در خانه می توانید میوه خشک مورد نیاز خود را تهیه کنید.

یک مقاله مرتبط و مفید
خواص خرما، نحوه تهیه و کاربردهای خرما خشک

در روش خانگی میوه ها بصورت دستی جدا شده، تمیز و پوست گرفته می شود و با استفاده از وسایلی مانند بخاری، شوفاژ و جدیداً با استفاده از فر اقدام به خشک کردن میوه می شود.

اگر با استفاده از روش صنعتی و کارگاهی می خواهید میوه خشک تولید کنید در این صورت نیاز به یک سری تجهیزات و دستگاه، مکان مناسب و مقداری تمهیدات دیگر هم دارید که بسته به نوع و حجم میوه خشک بازهم دستگاه و شرایط مختلفی می طلبد. بسته به مساحت کارگاه و ظرفیت‌های کاری و مالی می‌توان کارگاه را احداث کرد.

تولید میوه خشک

انواع میوه خشک

بر طبق تحقیقات و پژوهش‌های انجام شده روی میوه ها و خواص آنها، تمامی میوه‌ها را نمیتوان خشک کرد. چون تعدادی از میوه ها با خشک شدن از بین رفته یا خراب می شوند.

در خصوص خشک کردن، نکته بسیار مهم این می‌باشد که هیچ‌گاه نباید میوه‌ها را آنقدر خشک کرد که مثل چیپس شکننده شوند، میوه ها را باید تا زمانی خشک کرد که ۲۰% از رطوبت آن‌ها باقی مانده است. میوه‌هایی که به صورت رسیده اند را برای خشک کردن انتخاب کنید.

نکته ی قابل توجه دیگه این هست، میوه هایی که برای خشک کردن انتخاب می کنید باید رسیده، سفت و سالم باشد، میوه های که آسیب دیده، له شده، لک شده یا کال هستند اصلا گزینه مناسبی برای خشک کردن نیستند زیرا طعم مطلوبی نخواهند داشت.

انواع میوه خشک

در میان میوه ها لیستی که در زیر می گذاریم قابلیت خشک شدن و نگه داری بلند مدت را دارند:

  • آلو
  • نارگیل
  • سیب
  • کیوی
  • موز
  • توت فرنگی
  • انبه
  • خرمالو
  • نارنگی
  • هلو
  • خربزه
  • پرتقال
  • زردآلو
  • گلابی
  • آناناس
  • انجیر
  • توت سفید
  • لیموعمانی
  • خرما
  • کشمش

کاربرد میوه خشک

میوه های خشک عمدتا به طور مستقیم یا به صورت مخلوط با مواد دیگر در سس ها، پودینگ ها، سوپ ها یا خوراکی ها مصرف می شود. دستور العمل های بسیاری وجود دارد که استفاده از میوه های خشک را برای خوش طعم کردن انواع خوراک و غذا توصیه می کند. در کشور هند، در بسیاری از جشنواره ها یک جعبه میوه خشک برای پذیرایی مبادله می شود.

کاربرد میوه خشک

تأسیس کارگاه میوه خشک

برای تأسیس کارگاه میوه خشک یک سری دستگاه و تجهیزات لازم است که به صورت کلی آنها را معرفی می کنیم:

یک مقاله مرتبط و مفید
خواص تمشک خشک، نحوه تهیه و کاربردهای تمشک خشک

اولین دستگاهی که برای تولید میوه خشک به آن نیاز داریم دستگاه برش زنی یا اسلایسر هست، که با توجه به ظرفیت کارگاه می‌توانیم یکی از آن‌ها را تهیه کنیم.

اسلایسرها در حالت کلی به دو نوع دستی و اتوماتیک تقسیم می‌شوند، که در این تقسیم بندی اسلایسر‌های دستی به نظر بهتر از اتوماتیک هستند، اسلایسر‌های اتوماتیک میوه‌های نرم را له و تقریبا خراب می‌کند و عموماً چون برای میوه خشک از میوه‌های نرم و رسیده استفاده می‌شود، پس بهتر است از اسلایسر دستی استفاده شود.

اسلایسر میوه

وسیله‌ی بعدی که باید در یک کارگاه تازه تأسیس میوه خشک‌ کنی مورد استفاده قرار بگیرد دستگاه میوه خشک کن می‌باشد که با توجه به ظرفیت و مساحت کارگاه می‌تواند مورد استفاده قرار بگیرد.

در خصوص نیروی انسانی هم اگر کارگاه کوچک باشد با همان دستگاه های ذکر شده و حداکثر دو نفر نیرو می توان کارگاه را راه اندازی و شروع به تولید انواع میوه خشک کرد. اما اگر می‌خواهید یک کسب و کار بزرگ راه بیندازید لازم است از دستگاه‌های بزرگتر و سه کابین استفاده کنید و همینطور با توجه به نوع میوه‌ای که می‌خواهید خشک‌ کنید می‌توانید تعداد نیرو‌ها رو تغییر بدهید.

به عنوان مثال برای خشک کردن موز در یک کارگاه بزرگ نیاز به دستگاه سه کابینه است و از لحاظ نیروی انسانی، برای تهیه میوه خشک موز سه شیفت کاری با نیروهای بیشتری نیاز است.

تأسیس کارگاه میوه خشک

کارگاه تولید میوه خشک

روش و روال کار در کارگاه میوه خشک بصورت خلاصه شامل موارد زیر است:

انتخاب میوه ی مورد نظر برای خشک کردن

میوه ی مورد نظرتان برای خشک شدن را آماده کنید، دقت داشته باشید میوه ها کاملا رسیده باشند .میوه ها را با آب سرد شسته و قسمت لکه دارشان را جدا کنید، سپس هسته ی میوه و ساقه میوه را جدا کنید .

انتخاب میوه ی مورد نظر برای خشک کردن

تکه کردن میوه ها (اسلایس کردن میوه ها)

کار دستگاه برش میوه یا همان اسلایسر میوه به این صورت می باشد که اول میوه هایی که هسته هایش را جدا کرده اند، در ابعاد مختلف را در ورودی این دستگاه قرار می دهیم، سپس با استفاده از اهرمی که در بالای آن نصب شده است به آرامی به روی آن ها فشار وارد نموده تا کار برش میوه را انجام بدهد.

یک مقاله مرتبط و مفید
روشهای تولید میوه خشک یا خشک کردن میوه ها

در داخل دستگاه اسلایسر، تیغه های برش قرار داده شده و در صورت چرخش میوه در داخل آن، میوه را اسلایس می نماید. بعد از فرآیند اسلایس کردن باید تمامی قطعات دستگاه را شست.

تکه کردن میوه ها

آنزیم زدایی (بلانچ کردن) میوه قبل از خشک کردن

حساس ترین و اساسی ترین مرحله در تولید میوه خشک این مرحله می باشد. اگر این مرحله به درستی و با رعایت کلیه ی اصول انجام بگیرد. میوه های خشک شده از لحاظ رنگ ظاهری و طعم، عالی خواهند شد. نکته ی مهم در این مرحله رعایت زمان انجام هر مرحله می باشد.

این مرحله شامل سه روش است که توضیح می دهیم:

روش یک: غوطه ور کردن میوه های تکه شده و اسلایس شده در اسید اسکوربیک، این محلول با ترکیب 2 قاشق غذاخوری اسید اسکوربیک، یا معادل 5 گرم قرص ویتامین C خرد شده، در یک محلول آب ساخته می شود.

روش دوم: میوه های اسلایس شده را در محلول آب نمک در حال جوش ریخته و پس از 5 دقیقه به یک ظرف محتوی آب یخ انتقال داده و سپس آبکشی نمایید. البته این روند فقط برای چند میوه مانند سیب، گلابی و زردآلو کاربرد دارد.

روش سوم: استفاده از سولفید گوگرد بر روی میوه های اسلایس شده.

خشک کردن میوه ها با دستگاه خشک کن

بعد از مراحل بالا میوه ها باید در دستگاه خشک کن چیده شود. استفاده از دستگاه میوه خشک کن، سبب می شود آب میوه به صورت خیلی آرام، آهسته و با حرارت خیلی کم تبخیر شود.

اکثر این دستگاه های میوه خشک کن در کف خود المنت برقی مشبک دارند که روی آن ها هواکش قرار دارد. بسته به نوع میوه و نوع دستگاه میوه خشک کن، 24 ساعت وقت لازم است تا میوه ها به صورت کامل خشک شوند.

خشک کردن میوه ها با دستگاه خشک کن

بسته بندی میوه خشک

مرحله پایانی تولید پک بندی و بسته بندی آن است. به منظور نگهداری طولانی مدت و بهداشتی میوه خشک بهتر است از دستگاه بسته بندی تمام اتوماتیک استفاده کرد. دستگاه اتوماتیک بسته بندی قابلیت بسته بندی انواع مواد گرانولی (خشکبار، میوه خشک، سبزی خشک، حبوبات و…) را دارا می باشد و در مدل های مختلف تولید می شود.

یک مقاله مرتبط و مفید
آلوی خشک، خواص و اطلاعات درمانی

شما می توانید میوه خشک را در اوزان 20 تا 1000 گرم با این دستگاه بسته بندی کنید. برای حفظ ماندگاری این محصول گاز ازت داخل بسته ها تزریق می کنند. و به این صورت میوه خشک بسته بندی شده برای مصرف به بازار عرضه می گردد.

بسته بندی میوه خشک

میوه خشک بهداشتی

برای تولید میوه خشک بهداشتی با کمترین دخالت دست و اسلایس صنعتی نیازمند توجه به اصول و استانداردهای مختلفی از جمله تمهیدات محیط مناسب، دستگاه های خشک کن با کیفیت و نحوه ی خشک کردن این محصولات است. میوه خشک کردن با روش صنعتی غیر از مرحله ی تهیه و آماده کردن میوه برای خشک کردن کمترین دخالت دست را می طلبد.

سایر مراحل شامل تکه و اسلایس کردن، آنزیم دایی و در نهایت خشک کردن همگی به وسیله ی دستگاه های مخصوص انجام شده و از آلودگی های رایج کار با دست به دور می ماند. برای تهیه ی انواع میوه خشک ارگانیک و بهداشتی با کیفیت می توانید با ما تماس بگیرید، تا با قیمتی قابل قبول و کیفیتی عالی میزبان سفارشات شما باشیم.

میوه خشک بهداشتی

سفارش میوه خشک

در زمان حاضر بخاطر پیشرفت جوامع و دسترسی آسان و کم هزینه مردم به اینترنت و فضای مجازی، خرید و سفارش مایحتاج زندگی به امری ساده و آسان تبدیل شده است. بخاطر گستردگی اینترنت، این شبکه به یکی از ساده ترین روش ها برای دسترسی و خرید و فروش محصولات تبدیل شده است.

شما می توانید با جست و جویی ساده در اینترنت، محصولات درخواستی خودتان را با طیف وسیعی از شرکت ها که در زمینه خرید و فروش و صادرات محصولات مورد نظر شما فعالیت می کنند، پیدا کنید.

مجموعه ی ما با برنامه ریزی درست و کادری مجرب در زمینه ی تولید، خرید، فروش و تجارت میوه خشک و محصولات مرتبط با آن فعالیت می کند. مشتریان گرامی می توانند برای تهیه میوه خشک و محصولات مرتبط با آن به صورت عمده و جزئی با ما در ارتباط باشند.

سفارش میوه خشک

خرید میوه خشک فله

خرید و فروش میوه خشک عمده به صورت فله ای و با قیمت تولیدی برای بسیاری از مصرف کنندگان به صرفه است. این امر توسط فروشندگان اصلی و بدون دخالت واسطه های فروش میوه خشک انجام می شود. در هنگام عرضه به بازار میوه خشک فله ای با قیمت پایین تری نسبت به میوه خشک بسته بندی شده عرضه شده و مشتریان گرامی می توانند با خرید این محصول به صورت فله ای هزینه پایین تری را پرداخت نمایند.

یک مقاله مرتبط و مفید
خواص موز خشک، نحوه تهیه و کاربردهای موز خشک

از مهمترین و تاثیرگذارترین عوامل در پایین تر بودن قیمت میوه خشک فله ای، لحاظ نشدن هزینه های لازم برای انجام بسته بندی در قیمت گذاری این نوع میوه خشک می باشد. در بسیاری از تولیدات اضافه شدن هزینه بسته بندی بر هزینه ی اولیه محصول قیمت پایه ی آن را بالاتر می برد.

در خیلی از موارد پایین تر بودن قیمت میوه خشک فله ای برای برخی از مشتریان بسیار سودمند بوده و این مشتریان که اکثراً خریدار عمده میوه خشک هستند، با خرید میوه خشک به صورت فله ای در هزینه های خود صرفه جویی می نمایند.

خرید میوه خشک فله

فروش میوه خشک

فروش هر محصولی به ویژه در شرایط فعلی بازار، مستلزم برقراری نوعی ارتباط بلند مدت تولید کننده با مشتری است. مشتریان علاوه بر کیفیت عالی و قیمت مناسب میوه خشک می توانند از ارایه خدمات و حمایت ما نیز بهره مند شوند.

با افزایش هر روزه ی  میزان مصرف میوه خشک در بین خانواده ها و قرار گرفتن میوه خشک در سبد خرید خانواده شرکت ما با پتانسیل و زیرساخت های مناسب تولیدی پاسخگوی افزایش نیاز  خانواده ها می باشد.

مشتریان گرامی فقط به وسیله یک تماس با این شرکت می توانند تمام سفارشات و نیازهای خود در زمینه میوه های خشک را برآورده نمایند. تنوع بالای انواع میوه خشک در فصول مختلف سال و سلامت این محصول از مهمترین علل ترغیب جامعه به مصرف بیشتر شده است.

فروش میوه خشک

لیست قیمت میوه خشک

از دایره سبز رنگ پایین اقدام کنید.

میوه خشک ارزان ‌قیمت

امروزه در تولید و پخش محصولاتی همچون میوه خشک افراد و دلالان زیادی فعالیت دارند که هر کدام به نوعی دنبال سود از کار خود هستند. در این بحث، بخش زیادی از بازار عمده ی فروش و خرید میوه خشک در دست خود تولید کنندگان بوده و بسیاری از تولید کنندگان محصولات خودشان‌ را به صورت غیر حضوری و از طریق سایت های اینترنتی به بازار ارائه می دهند.

یک مقاله مرتبط و مفید
خواص زردآلو خشک، نحوه تهیه و کاربردهای زردآلو خشک

بسیاری از مشتریان عمده و تاجران به دنبال ارزان ترین قیمت میوه ی خشک در بازار هستند تا از این طریق محصولات خود را با قیمت ارزان تر و با سود بیشتر به فروش برسانند. بخاطر حذف دلالان و هزینه های رفت و آمد و تحویل محصول، خرید از مجموعه ی ما برایتان به صرفه تر، ارزان تر و با کیفیت تر است.

میوه خشک ارزان ‌قیمت

6 دیدگاه برای “خرید میوه خشک عمده و جزئی

  1. شریعتی گفته:

    باسلام واحترام بنده شریعتی ام از یزد-من متاسفانه نتونستم از طریق واتساپ وتماس با شما ارتباط بگیرم وکارم ضروری وبرای چندروز اول عیدمیباشد-درحقیقت مادریزد جهت فروش محصولات میوه خشک یه دفتربازرگانی داریم-خیلی ممنون میشم که دراسرع وقت وزمان به این شماره 09103323614بابت محصولات خود واتساپ بفرمایید

  2. علی رئیسی گفته:

    سلام من ریسی هستم از خوزستان می خ ام یه تولیدی میوه خشک بزنم اگر میشه لطف کنید برا فروش محصوالاتم باید چیکار کنم خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید شماره تماس ۰۹۱۶۶۱۴۷۹۵۵

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از کوکی ها استفاده می کند.