خواص عرق یونجه برای تامین آهن بدن، کنترل قند و فشار خون

اگه به دنبال این هستین که بدونین عرق یونجه چیه؟ چه خواصی داره و چطوری باید مصرف بشه پیشنهاد می کنم تا پایان این متن با من همراه باشین، در مورد گیاه یونجه و عرق اون گفتنی ها زیاده که خوندن در موردش خالی از لطف نیست.

 یونجه گیاهی کوچک با ساقه ی ظریف و گل‌های بنفش یا در نوعی آبی روشنه. این گیاه بیشتر در مناطق معتدل و شبه‌قاره‌ای کشت شده و از خواص بی نظیر اون بهره‌مند می شن. جوانه های یونجه منبع خوبی از مواد معدنی هستن و 8 اسید آمینه ضروری در اون وجود داره.

گیاه یونجه رو از طرق مختلف می شه مصرف کرد. اکثراً جوانه های تازه رشد کرده رو مصرف می کنن، به سالاد یا ساندویچ اضافه می کنن، بصورت پودر مصرف می کنن یا در نهایت عرق حاصل از اون رو می نوشن. کپسول تهیه شده از گیاه یونجه و قرص های حاوی عصاره ی یونجه در بازار موجوده و مردم به منظورهای مختلفی از اون استفاده می کنن.

 پاسخ هورمونی سیستم بدنی هرکسی نسبت به غذایی که می خوره و به روشی که از انواع غذاها استفاده می کنه تفاوت داره. ولی مطالعات ثابت کردن که پاسخ هورمونی اکثر سیستم های بدنی مناسب و به دور از مشکل بوده است.

عرق یونجه

عرق یونجه چیه؟

عرق یونجه عصاره یا آب غلیظ گیاه یونجه است که از گیاه یونجه به روش تقطیر آب گرفته می شه، همانند گیاه یونجه عرق اون هم حاوی ترکیباتی همچون فلاون ها، ایزوفلاون ها، استرول ها و مشتقات کومارین، پروتئین و ویتامینA ، ویتامین B1، ویتامین B6، ویتامین C ، ویتامین E و ویتامین K ، کلسیم، پتاسیم، آهن و رویه.

یک مقاله مرتبط و مفید
خواص عرق گزنه برای پروستات، گوارش، قند خون و فشار خون

این عرق در طب سنتی دارای طبعی گرم و تره، برای این عرق خواصی همچون چاق کنندگی، افزایش تولید خون، تقویت کنننده ی قوای جنسی، افزایش توانایی عمومی بدن، کمک به رشد و قدرت استخوان بندی کودکان و علاج نرمی استخوان نام برده اند.

عرق یونجه چیه؟

خواص عرق یونجه

گیاه یونجه یکی از گیاهان داروییه که نسبت به گیاهانی مثل نعناع و آویشن مورد کم لطفی قرار گرفته و مصرفش مثل بقیه ی گیاهان رایج نیس، احتمالا اکثراً یونجه رو خوراک حیوانات می شناسن، در حالی که خواص بیشماری برای بدن داره. در زیر بخشی از خواص منحصربفرد یونجه و عرق اون رو براتون می نویسم:

عرق یونجه و فشارخون

تحقیقات نشون داده که عرق یونجه باعث کاهش کلسترول در بدن انسان می شه. گیاه یونجه حاوی مقادیری ساپونینه که ترکیبات گلوکوزیدی داره و خاصیت شگفت انگیز کف مانند رو در خود دارن.

 در این جملات منظور از کف، کف صابونه، تصور کنین که قادر به پاک کردن دستگاه گوارش خود با صابون باشین و اون رو به صورت کامل تمیز کنین. این فرآیند و فیبر موجود در اون به کاهش سطح کلسترول خون کمک می کنه.

عرق یونجه و تعادل سطح قند خون

عرق این گیاه خاصیت کنترل قند خون رو داره، البته بدون بار گلیسمی که این عرق داره، این عصاره تاثیری مانند انسولین نخواهد داشت. بخاطر وجود مقدار بالای فیبر که به حفظ تعادل سطح قند خون کمک می کنه، مصرف این عرق در دوره های طولانی ابتلا به قند خون، سطح قند خون رو متعادل و پایدار نشون می ده.

تا حالا فکر کردین چرا وقتایی که غذای خودتون رو تموم می کنین و احساس سبکی، رضایت و انرژی می کنین؟ در بسیاری از موارد این امر به دلیل اثرات هورمونی سطح متعادل قند خونه.

عرق یونجه و کمبود آهن

کمبود آهن رو خیلیا تجربه کردن، ممکنه شما با ابتلا به کمبود آهن در طول زندگی روزانه خود مشکل جدی ای نداشته باشین، کمی احساس خستگی داشته باشین یا در انجام کاراتون مقداری کم انگیزه باشین. مقدار آهن موجود در جوانه های یونجه و عصاره ی اون ممکنه از ابتلا به کمبود آهن جلوگیری کنه. این خاصیت بخاطر وجود انواع مواد مغذی، املاح و مواد معدنی در گیاه و عرق اون می تونه باشه.

خواص عرق یونجه

عرق یونجه و استخوان

همه ی افراد می خوان قوی، دارای اندام متناسب و سالم باشن، خوب وقتی در مورد استخوان صحبت پیش میاد، خواه ناخواه صحبت به ویتامین K کشیده می شه. حتماً این رو هم شنیدن که اکثراً مادران می گن برای دریافت کلسیم باید شیر بنوشین و یا فلان خوراکی رو بخورین.

یک مقاله مرتبط و مفید
خواص عرق مورد برای تنطیم تیروئید، کنترل قند و بهداشت تنفسی

این چیزی که گفتیم به این معنی نیست که کلسیم فقط با مصرف عرق یونجه به دست میاد ولی این عرق ویتامین K و جذب کلسیم رو بهبود می بخشه، بنابراین بدون وجود ویتامین K و کلسیم سلامتی استخوان فرد به خطر می افته، با مصرف این عرق و بر همین اساس دریافت مقدار مناسب کلسیم، به شما بهترین فرصت برای استخوانهای سالم قوی رو می ده و خطر ابتلا به پوکی استخوان و تحلیل استخوان رو تا حد زیادی کاهش می ده.

عرق یونجه و سیستم ایمنی بدن

در هنگام شیوع یک بیماری حرفی که به میان میاد در مورد در امان ماندن از انواع بیماری‌ها و تقویت سیستم ایمنی بدنه، این امر  با دریافت انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی امکان پذیره. عرق یونجه سرشار از انواع ویتامین‌ها و مواد مغذیه که می تونن در تقویت سیستم ایمنی بدن نقش چشم گیری داشته باشن.

عرق یونجه و افزایش شیر مادر

خانم های زائو( تازه زایمان کرده) گاهی از کمی شیر خودشون برای سیر کردن نوزادانشون شاکی هستن. برای همین امر احتمالاً به مصرف مواردی برای افزایش شیر خودشون روی بیارن، عرق یونجه چون بیشتر ویتامین‌ها و املاح معدنی رو در ترکیبات خودش داره، برای افزایش و بهبود کیفیت غذایی شیر مادر می تونه مفید باشه، به همین خاطر مادران شیرده می تونن برای افزایش شیر خودشون از عرق یونجه در حالت های توصیه شده استفاده بکنن.

میزان و نحوه ی مصرف عرق یونجه

درسته که عرق و گیاه یونجه خواص بیشماری دارن ولی اگه قصد دارین در مصارف گوناگون بیشترین بهره مندی از خواص درمانی اون رو داشته باشین، بهتره که در مقدار توصیه شده و به شکل درست اون رو به کار ببرین. در حالت طبیعی می گن که بهتره مصرف عرق یونجه، در حدود یک استکان بعد از صرف هر وعده غذایی باشه و کلاً سه بار در طول روز مصرف بشه.

میگن این عرق چاق کننده ی صورت هم هست، اگه برای چاق شدن صورت و یا چاقی بدنتون می خواین از این عرق استفاده کنین، بهتره به مدت دو هفته در صبح یک استکان و در بعد از ظهر نصف استکان می تونه راه مناسبی باشه. برای درمان گرفتگی عروق ( تصلب شرایین) با عرق پیشنهاد می شه بعداز ظهرها نصف استکان از این عرق مصرف کنین.

میزان و نحوه ی مصرف عرق یونجه

مضرات استفاده ی عرق یونجه

عرق یونجه خواص فراوانی داره ولی به این معنی نیست که هیچ ضرری نداره، مصرف بیش از حد این عرق ممکنه در بعضی افراد ایجاد نفخ بکنه و یا خارش های پوستی بشه. اگه قصد مصرف عرق یونجه با شکر رو بخاطر شیرینی دارین، افرادی که مبتلا به دیابت یا قند خون بالا هستن، عرق یونجه را به تنهایی بدون شکر استفاده کنن، چون ممکنه سبب چاقی بیشتر و عوارض اون بشه.

مضرات استفاده ی عرق یونجه

خرید عمده عرقیات گیاهی

امروزه به یمن فروشگاه های اینترنتی خرید عرقیات و محصولات مشابه اونا امری ساده و بدون رفت و آمد تلقی می شه، مشتریان گرامی بدون اتلاف وقت و هیچ گونه دردسر می تونن با مراجعه به سایت ما و یا تماس با کارشناسان ما برای سفارش و خرید عمده عرقیات گیاهی مورد نظر خودشون اقدام بکنن.

یک مقاله مرتبط و مفید
زرشک چگونه با دیابت مقابله می کند؟ خواص زرشک برای قند خون و دیابت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از کوکی ها استفاده می کند.